Spoed tandarts

Bel ons in spoedgevallen, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen:

Wat verstaan wij onder spoedgevallen

  • Ongevallen en geweld
  • Nabloeding
  • Koorts
  • Hevige tandpijn
  • Rijp Abces
  • Plotseling blokkerend kaakgewricht

Indien de praktijk gesloten is, hoort u op de telefoonbeantwoorder welke tandarts de noodgevallen opvangt. U kunt deze tandarts aan de telefoon krijgen. Hij beslist of en wanneer u spoedhulp krijgt.

Spoeddienst

Hieronder vindt u een link naar de lijst van tandartsen in onze regio, waar u terecht kan voor spoedgevallen buiten onze openingstijden.

Klik hier voor de deelnemende praktijken.

Bel ons! U hoort dan welke praktijk u kunt bellen als wij vrij zijn. Let op! Deze tandarts beslist op basis van uw informatie op welk moment u bij hem terecht kunt.

Vreugdenhil Tandartsen is verantwoordelijk voor de spoedgevallendiensten in de weken 8, 12, 26, 34.

Trauma van de mond ten gevolge van een ongeval

Een meisje van zes jaar oud is op de stoeprand gevallen. De lip is kapot, maar veel erger, de nieuwe blijvende ondertand is afgebroken tot op de pulpa. Op de foto zien we aan de ene kant nog een melktand aan de andere kant de onbeschadigde blijvende snijtand. Ze heeft nog melktanden in de bovenkaak.

Gelukkig had de vader het afgebroken stuk gevonden. Dit konden we na een speciale voorbehandeling weer naadloos vastzetten op de tand. Door een snelle actie is tandenleed in de toekomst haar bespaard gebleven.

 

Gerestaureerd (behandelaar: Hugo Vreugdenhil)