Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!

Schrijf je nu in via deze link.

mondonderzoek

Bij het mondonderzoek beoordelen we niet alleen je tanden en kiezen, maar ook je tandvlees, tong, gehemelte, kaakgewrichten en kauwspieren.

Microscoop

Microscoop
De microscoop is onmisbaar, zowel bij ons onderzoek als bij de behandeling. De functie van de microscoop is in de eerste plaats de vergroting. Door de microscoop krijgen wij, zonder onze ogen te vermoeien, veel meer informatie op ons netvlies. De tweede functie van de microscoop is de sterke lichtbron, waardoor we een scherp en schaduwvrij beeld hebben tot achter in de mond.

Röntgenfoto’s

Röntgenfoto’s
Met röntgenfoto’s kunnen we door je tanden heen kijken. Zo kunnen we gaatjes of andere afwijkingen in een vroeg stadium zien.

Hieronder staan twee bitewing-foto ’s. De witte vlakken op de kiezen zijn vullingen. De metalen vullingen laten geen röntgenstralingen door, en zijn daardoor helder wit van kleur. De composiet vullingen lijken meer op de tand zelf, en zijn op de foto iets minder wit.

Op een orthopantomogram zien we de diepere lagen van het tand-kaakstelsel. Hier zie je ook twee implantaten met kronen er op. De scheve kiezen achter in de mond zijn de verstandskiezen. Alle foto’s worden digitaal ontwikkeld en opgeslagen, zo belasten we het milieu niet.

Behandelplan

Behandelplan
We maken pas een afspraak met je, als het duidelijk is welke behandeling nodig is en wat de kosten daarvan zijn. We hebben een app om uit te zoeken in hoeverre je aanvullende verzekering de behandeling vergoedt.

Wanneer ons behandeladvies niet overeenkomt met jouw wensen kunnen we kijken naar alternatieven. We voeren geen behandelingen uit tegen je wil, maar we doen ook geen behandelingen, waar we medisch-ethische bezwaren tegen hebben, zoals het trekken van gezonde tanden.

Dus pas na overeenstemming over de behandeling, maken we een afspraak.