Tandtechniek

Vreugdenhil en Van Overveld Tandtechniek

Vreugdenhil en Van Overveld Tandtechniek is een zelfstandig tandtechnisch laboratorium, gevestigd in de praktijk van Vreugdenhil Tandartsen in Geldermalsen.

De tandtechniek heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van materialen en processen. Door een intensieve samenwerking tussen tandarts en technicus kunnen deze nieuwe mogelijkheden optimaal verkend en ingezet worden.

Tandtechnicus Michel van Overveld maakt deel uit van het team van Vreugdenhil Tandartsen. Hij helpt de tandartsen bij de uitwerking van complexe tandheelkundige behandelplannen. Door persoonlijk contact met de patiënt is hij in de gelegenheid de kleur en vorm te individualiseren. Michel krijgt feedback van de tandartsen over de pasvorm van de werkstukken. Bij afwijkingen is hij betrokken bij het zoeken naar oplossingen.

Waar nodig ondersteunt de technicus de tandarts in de behandelkamer. Andersom zijn de tandartsen ook dagelijks te vinden in het laboratorium. Daar volgen zij de voortgang van hun werkstukken, wat sterk bijdraagt aan de kwaliteit en het werkplezier.